Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Rubber matten & tegels

Polson levert een breed assortiment rubber en kunststof matten en tegels in verschillende uitvoeringen, diktes, kleuren en motieven. Naast onze uitgebreide voorraad assortiment rubber matten en lopers kunt u bij ons ook terecht voor klant specifiek maatwerk.

Het op de website getoonde assortiment is slechts een beperkte selectie uit het zeer brede aanbod van rubber matten en lopers. Heeft u niet gevonden wat u zoekt, bezoek dan onze downloadpagina of neem contact op met onze specialisten.

  | Contact per e-mail

Polson - Rubber matten en tegels

Polson heeft met bijna 60 jaar ervaring op het  gebied van de productie en levering van alle mogelijke soorten Technisch Rubber een zeer uitgebreid leveringsprogramma. Onderdeel daarvan is een de productgroep rubber matten, rubber lopers met onder meer hoogspanningslopers en ringmatten. Wij zijn sterk in zowel grote en kleine series als ook in maatwerk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.