Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Overige pakkingen en afdichtingen

Polson is met 60 jaar ervaring gespecialiseerd in de productie van alle soorten pakkingen en afdichtingen. Naast het brede assortiment vlakke pakkingen, produceert en levert Polson een veelheid aan andere afdichtingen voor een brede klantenkring in een veelheid van industrieën. Voor al uw vraagstukken op het gebied van pakkingen bent u bij Polson aan het juiste adres. 

Kunt het door u gewenste type afdichting niet vinden? Neem dan contact met ons op. Het op de website getoonde overzicht aan pakkingen en afdichtingen vormt slechts een beperkte selectie van de zeer brede mogelijkheden. Met de bijna 60 jaar aan ervaring op het gebied van pakkingen en afdichtingen maken wij met onze uitgebreide productiefaciliteiten tevens alle denkbare pakkingen en afdichtingen volgens klantspecificatie.

  | Contact per e-mail

Pakkingen en afdichtingen maatwerk uit eigen productie

Polson is met bijna 60 jaar ervaring gespecialiseerd in pakkingen en afdichtingen. Afdichtingen of pakkingen zijn producten die worden gebruikt om een ruimte op te vullen om het naar buiten of naar binnen dringen (lekken) van vloeistoffen of gassen te voorkomen. Afhankelijk van de toepassing wordt de afdichting van bijvoorbeeld rubber, vezelplaat of kunststof gemaakt.


Polson - dé specialist in pakkingen en afdichtingen

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Als specialist op het gebied van alle types pakkingen en afdichtingen is Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland. 

Polson is leverancier van een breed pakket aan vlakke pakkingen en maatwerk pakkingen volgens klantspecificatie. Met de zeer uitgebreide productiefaciliteiten kunnen wij praktisch elk type pakking of afdichting voor onze klanten op maat maken.
Of het nu gaat om grote of kleine series, Polson kan u vrijwel altijd van dienst zijn!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.