Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Zoekt u een pakking op maat?

Dan bent u bij Polson als dé specialist op het gebied van pakkingen en afdichtingen aan het juiste adres. Naast onze standaard pakkingen kunnen wij met onze eigen productiefaciliteiten tevens  iedere klantspecifieke pakking op maat voor u maken. Onderstaand treft u slechts enkele voorbeelden van de bijna oneindige mogelijkheden die wij onze klanten op het gebied van maatwerk pakkingen kunnen bieden.

Pakkingen op maat

13 Resultaten
Tonen
Sorteer
Filters
Filters
13 Resultaten
Pakkingen op maat volgens klantspecificatie

Vraag direct uw offerte aan via sales@polson.nl voor uw eigen maatwerk pakkingen. Om vertraging te voorkomen kunt u dit het best aanleveren in DXF of DWG en vermeldt hierbij het aantal en het gewenste materiaal.

Prijs op aanvraag
Klingerit pakking

Klingerit pakkingen op maat. Snel volgens klantspecificatie geproduceerd in alle maten en diktes.

Prijs op aanvraag
Grafiet pakkingen op maat volgens klantspecificatie

Grafiet pakkingen op maat gemaakt volgens klantspecificatie. Alle uitvoeringen mogelijk met korte levertijden.

Prijs op aanvraag
Klingersil pakking

Klingersil pakkingen op maat gemaakt volgens klantspecificatie. Alle afmetingen mogelijk.

Prijs op aanvraag
Grafiet pakkingen (alle maten)

Grafiet pakkingen in alle diktes en afmetingen. Pakkingen op maat volgens klantspecificatie mogelijk met snelle levertijden.

Prijs op aanvraag

Maatwerk oplossingen

Maatwerk en oplossingsgericht advies zijn een van onze sterkste troeven.
Kunt u het door u gewenste product of product oplossing voor uw toepassing niet kunnen vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We gaan geen uitdaging uit de weg en maken de kwalitatieve maatwerk rubber en kunststof producten in eigen werkplaats en uitgebreide productiefaciliteiten.

Doe een aanvraag

Pakkingen op maat

Als dé specialist op het gebied van maatwerk pakkingen en afdichtingen kan Polson u vrijwel altijd van dienst te zijn bij elke vraagstuk op het gebied van op maat gemaakte pakkingen en afdichtingen. Met bijna 60 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling, productie en levering van alle denkbare dichtingen en pakkingen weten wij wat belangrijk is voor onze klanten. Met onze uitgebreide productiefaciliteiten kunnen wij vrijwel altijd zeer snel een passende oplossing voor een pakking op maat bieden.

Bent u op zoek naar een producent voor uw maatwerk pakking? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden op het gebied van op maat gemaakte afdichtingen te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.