Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

PTFE (teflon) producten

Polson bedient haar klanten met een uitgebreid productassortiment PTFE (ook wel bekend onder de merknaam teflon) producten. Van plaatmateriaal, maatwerk pakkingen en afdichtingen tot gemachineerde PTFE producten. Sterk in zowel grote als kleine series.

Kunt het door u gezochte PTFE product niet vinden? De op de website getoonde PTFE (teflon) artikelen zijn slechts een selectie van de zeer brede mogelijkheden. Neem voor nadere informatie of product vragen contact met ons op.

 |   Contact per e-mail

PTFE platen, stroken of maatwerk volgens klantspecificatie

Polson levert een uitgebreid programma aan PTFE producten. De PTFE product oplossingen (ook wel bekend onder de merknaam Teflon), die wij onze klanten kunnen bieden zijn zeer breed.

Heeft u vragen over PTFE producten de brede mogelijkheden of specifieke toepassingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst!

Maatwerk mogelijkheden 

Polson dé specialist in PTFE pakkingen en afdichtingen

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technische rubber en kunststoftoepassingen. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

Polson is fabrikant en leverancier van een breed pakket technische rubber en kunststoffen. Naast standaard PTFE plaatmateriaal (al dan niet op maat geleverd), maken wij ook alle mogelijke soorten PTFE producten volgens klantspecificatie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.