Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Bagger industrie

Polson is al 60 jaar dé specialist op het gebied van rubber en kunststoftoepassingen voor de baggerindustrie. 

Polson levert een zeer breed programma van onder meer afdichtingen voor bodemdeuren en afsluiters, pakkingen, slangen en fenders voor de bescherming van schepen of sleepkoppen.


Al 60 jaar lang wordt Polson zeer gewaardeerd voor de brede oplossingen die zij haar klanten in de baggerindustrie biedt.

Of het nu gaat om afdichten of beschermen, Polson heeft vrijwel altijd een oplossing voor elke uitdaging in de baggerindustrie. Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn enkelen van onze belangrijke kernprincipes waarvoor wij worden gewaardeerd.
Ontdek en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op.

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons? Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze consultant

voor de Baggerindustrie bij Polson

Dé specialist in rubber toepassingen en afdichtingen voor baggerschepen

Met de bijna 60 jaar ervaring als toeleverancier aan de bagger industrie heeft Polson een zeer sterk programma voor de bagger industrie. Zo is Polson met de jarenlange productie ervaring op het gebied van technisch rubber voor de baggerindustrie specialist op het gebied van alle mogelijke afdichtingen zoals onder meer deurprofielen, ball joint &  jet seals en maat-werkpakkingen.

Heeft u vragen of uitdagingen op het gebied van rubber en kunststof techniek? Of het nu gaat om afdichten, beschermen of  transporteren van vloeistoffen of slib gaat, wij kunnen u zeer waarschijnlijk een passende oplossing bieden.

Neem contact met ons op 

Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even contact op. Wij maken ook maatwerk oplossingen in eigen werkplaats.

Maatwerk oplossingen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.