Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Rubber vormartikelen

Polson heeft een eigen rubberfabriek waar rubber vormartikelen en rubber vormdelen worden geproduceerd. Op de mengafdeling worden al sinds de jaren zestig de meest uiteenlopende producten vervaardigd in hardheden van +/- 40º t/m 90º Shore. De rubberkwaliteiten die wij produceren lopen uiteen van SBR, natuur en Neopreen tot Nitril, EPDM, siliconen, Viton en polyurethaan. 

Kunt het door u gezochte rubber vormartikel niet vinden? De op de website getoonde rubber vormartikelen zijn slechts een selectie van de zeer brede mogelijkheden. Wij maken ook alle soorten maatwerk rubber vormartikelen volgens klanttekening.

 |   Contact per e-mail

Productieproces

Doordat wij het gehele productieproces, van compounderen tot en met het eindproduct, in eigen beheer hebben, zijn wij flexibel en in staat producten snel te leveren. Bovendien kunnen wij klanten op basis van hun wensen en behoeften vakkundig adviseren waar het gaat om de vorm en rubberkwaliteit van het uiteindelijke rubber vormartikel of rubber vormdeel.

Polson is sterk in rubber-metaalverbindingen, wielbekledingen, vormartikelen, gespoten profielen en de vulkanisatie van profiel (tot bijvoorbeeld raamwerken). Wij produceren deze producten zowel in serie als per stuk – en altijd met een korte levertijd.

Naast het maken van nieuwe producten is Polson ook gespecialiseerd in het repareren en reviseren van gebruikte producten. Daarbij behoort ook de voor- en nabewerking als stralen, draaien en slijpen.


Polson - rubber fabriek voor alle denkbare rubber vormartikelen

Polson Technisch Rubber in 1963 van start gegaan als rubber fabrikant. Sinds de start heeft Polson zich ontwikkeld tot een bekende producent van onder andere rubber vormaritkelen en alle mogelijke vormen van technisch rubber. Met de bijna 60 jaar ervaring in de productie van rubber en de grote diversiteit in rubber persen en productiefaciliteiten is Polson in staat om rubber vormartikelen in vrijwel elke afmeting te produceren. Als specialist op het gebied van de fabricage van rubber vormartikelen en onderdelen is Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.