Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Maatwerk oplossingen in rubber & kunststof

Maatwerk en oplossingsgericht advies zijn een van onze sterke troeven. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en maken de kwalitatieve maatwerk rubber en kunststof producten in eigen werkplaats. Veelal met snelle levertijden en tegen verrassende prijzen. Dat doen wij al 60 jaar voor een zeer brede klantenkring in diverse industrieën.

We hechten erg veel belang aan een prettige klantervaring, ons team geeft je daarom graag branche gericht advies over maatwerk rubber oplossingen en daarbij ontzorgen we je in het gehele creatie proces.

Wat je van ons mag verwachten

  • Ruime kennis over jouw branche best practices en wetgeving
  • Continue kwaliteitscontrole en productconsistentie
  • Aandacht voor procesoptimalisatie en cost-of-ownership
  • Duurzame productie volgens circulaire economie
  • Productie volgens uw normen en specificaties
  • Snelle levering en concurrerende prijsstelling

Polson is al sinds zeer vele jaren onze productie partner voor een groot aandeel belangrijke onderdelen. De mogelijkheden tot maatwerk, het meedenken bij de productontwikkelingen en de korte levertijden zijn voor ons zeer belangrijk. Polson is zeer sterk in alle vormen van maatwerk. Of het nu grote of kleine series betreft, telkens weer worden we verrast door de levertijd, kwaliteit en mogelijkheden.  

Product Engineer

Internationaal opererende machinebouwer


Maatwerk rubber oplossingen voor elke toepassing

Met de 60 jaar ervaring in de productie en levering van alle vormen van Technisch rubber en Kunststoffen kunnen wij onze klanten vrijwel altijd de juiste oplossing bieden voor de gewenste toepassing.
Of het nu gaat om kleine of grote series, met onze uitgebreide productiefaciliteiten zijn wij in staat om onze klanten de beste en meest economische oplossing te bieden met korte levertijden.

Ontdek onze vele mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Markten

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.