Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Rubber stroken en blokken

Polson is specialist op het gebied van rubber stroken en blokken. Met de zeer uitgebreide productie faciliteiten is Polson in staat om vrijwel alle mogelijke soorten rubber stroken en blokken te produceren voor haar klanten met zeer korte levertijden. Sterk in zowel grote als kleine series.

Kunt het door u gewenste rubber strook of blok niet vinden? Neem dan contact met ons op.

  | Contact per e-mail

Rubber stroken en blokken 

Polson is dé specialist op het gebied van rubber stroken en blokken. Met onze eigen productiefaciliteiten op het gebied van rubber stroken en blokken kunnen wij onze klanten vrijwel altijd van dienst zijn.

Of het nu gaat om grote series of klant specifieke maatwerkproducten, bij Polson bent u voor rubber stroken en blokken aan het juiste adres. Snel betrouwbaar en tegen vaak verassende prijzen.

Stel uw vraag per e-mail 

Polson - Rubber stroken en blokken

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Als specialist op het gebied van rubber stroken en blokken. Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.