Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Hydrauliek afdeling

Polson is specialist op het gebied van Technisch Rubber en beschikt over een eigen rubber fabriek en ruime faciliteiten waarin alle voorkomende bewerkingen mogelijk zijn. Naast de levering van alle voorkomende materialen verrichten wij tevens alle vormen van klantspecifiek maatwerk op het gebied van rubber- en kunststof voor zeer uiteenlopende bedrijven en industrietakken.
Al weer bijna 60 jaar jaar lang wordt Polson zeer gewaardeerd voor de brede oplossingen die zij haar klanten kunnen bieden. Polson is specialist op het gebied van Technisch Rubber en beschikt over een eigen rubber fabriek en ruime faciliteiten.

Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn enkelen van onze belangrijke kernprincipes waarvoor wij worden gewaardeerd. Ontdek en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons? Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze consultant

Hydrauliek afdeling

Op onze afdeling Hydrauliek hebben wij verschillende machines tot onze beschikking. Dat zijn onder meer:

- Hydraulische pers
- Slang-afkort machine
- Boor- en schilapparaat
- Draaibank

Deze machines stellen ons in staat om slangen voor hydraulische toepassingen snel en op maat te produceren, repareren en assembleren. Dankzij onze technische expertise en onze brede voorraad worden vrijwel alle vragen en problemen direct beantwoord en opgelost.

Benieuwd welke hydrauliek mogelijkheden we u kunnen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op!

Stel uw vraag per e-mail 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.