Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Services

Bij Polson staat het realiseren van maximale klanttevredenheid en het bieden van ultieme service hoog in het vaandel. Naast leveringen uit voorraad van het meest uitgebreide assortiment aan rubber producten, bieden wij tevens klantspecifiek maatwerk aan. Onderstaand kunt u meer lezen over enkele van de vele faciliteiten waarover wij beschikken.


Maatwerk

Polson is specialist op het gebied van Technisch Rubber en beschikt over een eigen rubber fabriek en ruime faciliteiten.

Lees meer

CNC snijden en frezen

Onze geavanceerde CNC-snijmachines zijn de ideale oplossing voor het snijden van onder meer hogedruk pakkingmateriaal.

Lees meer

Hydrauliek afdeling

Op onze afdeling Hydrauliek hebben wij verschillende machines tot onze beschikking.

Lees meer

Stroken en strips

De strokensnijmachine vervaardigt stroken in alle gewenste afmetingen en rubberkwaliteiten.

Lees meer
Polson is al sinds zeer vele jaren onze productie partner voor een groot aandeel belangrijke onderdelen. De mogelijkheden tot maatwerk, het meedenken bij de productontwikkelingen en de korte levertijden zijn voor ons zeer belangrijk. Polson is zeer sterk in alle vormen van maatwerk. Of het nu grote of kleine series betreft, telkens weer worden verrast door de levertijd, kwaliteit en mogelijkheden.

Product Engineer

Internationaal opererende machinebouwer

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.