Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Alle mogelijke maten rubber U profielen

Onderstaand vind u een selectie van enkele veel voorkomende maten rubber U profielen. De mogelijkheden voor maatwerk rubber profielen die wij onze klanten kunnen bieden zijn echter eindeloos. Mocht het door u gewenste rubber profiel er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Rubber U-profielen

65 Resultaten
Tonen
Sorteer
Filters
Filters
65 Resultaten
Rubber U-profiel 2,3x29,5 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 2,3mm, en een hoogte van 29,5mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 3x9 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 3mm, en een hoogte van 9mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 3,5x6 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 3,5mm, en een hoogte van 6mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 4x10 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 4mm, en een hoogte van 10mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 4,5x12 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 4,5mm, en een hoogte van 12mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 4,8x7,5 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 4,8mm, en een hoogte van 7,5mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 5x20,5 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 5mm, en een hoogte van 20,5mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 5,5x12 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 5,5mm, en een hoogte van 12mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 5,5x6 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 5,5mm, en een hoogte van 6mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 6x16 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 6mm, en een hoogte van 16mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 6x13 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 6mm, en een hoogte van 13mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 6x19 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 6mm, en een hoogte van 19mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 6x12 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 6mm, en een hoogte van 12mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 6x10 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 6mm, en een hoogte van 10mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 6,4x8,6 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 6,4mm, en een hoogte van 8,6mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 7x10 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 7mm, en een hoogte van 10mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 7x8 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 7mm, en een hoogte van 8mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 7x15 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 7mm, en een hoogte van 15mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 7x12 mm

Rubber U-profiel met een breedte van 7mm, en een hoogte van 12mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber U-profiel 7x8,5mm

Rubber U-profiel met een breedte van 7mm, en een hoogte van 8,5mm. Rubber U-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag

Maatwerk oplossingen

Maatwerk en oplossingsgericht advies zijn een van onze sterkste troeven.
Kunt u het door u gewenste product of product oplossing voor uw toepassing niet kunnen vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We gaan geen uitdaging uit de weg en maken de kwalitatieve maatwerk rubber en kunststof producten in eigen werkplaats en uitgebreide productiefaciliteiten.

Doe een aanvraag

Polson dé specialist in siliconen slangen, bochten en balgen

Polson is met bijna 60 jaar ervaring op het gebied van de productie en levering van technisch rubber dé leverancier op het gebied van alle soorten silicone slangen, bochten en balgen. Sinds vele jaren bedienen wij daarmee onze brede klantenkring in onder meer de dieselmotoren industrie, automotive sector en scheepvaart naar volle tevredenheid. 

Of het nu gaat om standaard items of klant specifiek geproduceerde silicone slangen bij Polson bent u aan het juiste adres.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.