Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Plaatmaterialen

Bent u op zoek naar rubber kunststof of pakking plaatmaterialen? Bij Polson, als dé specialist op het gebied van rubber, kunststof en pakkingen, bent u aan het juiste adres. Polson levert een zeer uitgebreid assortiment aan plaatmaterialen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid machinepark om de plaatmaterialen te verwerken volgens specifieke maten of klanttekening.

Kunt u het door u gezochte plaatmateriaal niet vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

| Contact per e-mail

Alle denkbare mogelijkheden op het gebied van plaatmaterialen

Als dé specialist op het gebied van plaatmateriaal kan Polson u bijna altijd van dienst te zijn. Met 60 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling, productie en levering van plaatmaterialen weten wij wat belangrijk is voor onze klanten. Niet alleen kunnen wij meestal zeer snel een oplossing bieden uit voorraad. maar ook betrouwbaar. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst!

Polson - dé specialist in plaatmateriaal

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Als specialist op het gebied van plaatmateriaal is Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.