Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Metaalindustrie

Polson is sinds ruim 60 jaar dé specialist op het gebied van rubber en kunststoftoepassingen voor de metaalindustrie.

Polson levert een zeer breed programma van onder meer alle soorten rubber afdichtingen, rubber profielen en stroken, vormproducten en stootrubbers. Sterk in zowel grote series als in klant specifiek maatwerk.
Al 60 jaar lang wordt Polson zeer gewaardeerd voor de brede oplossingen die zij haar klanten in de metaalindustrie biedt.

Of het nu gaat om beschermen of afdichten, Polson heeft vrijwel altijd een oplossing voor elke uitdaging in de metaalindustrie. Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn enkelen van onze belangrijke kernprincipes waarvoor wij worden gewaardeerd. Ontdek en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op.

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons?

Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze adviseur
voor de metaalindustrie bij Polson

Metaalindustrie & machinebouw

De metaalindustrie vertegenwoordigt van oudsher een belangrijk aandeel in het klantenbestand van Polson. Polson levert aan een brede klantenkring in de metaalindustrie een breed productpakket van producten op het gebied van rubber en kunststof. Van onder meer alle soorten rubber afdichtingen rubber profielen en stroken tot rubber en kunststof vormproducten en stootranden, bij Polson bent u aan het juiste adres.

Polson produceert producten in haar eigen werkplaats, waardoor wij in staat zijn om met korte levertijden maatwerk te leveren. Heeft u vragen over maatwerk of andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team zal onze kennis toepassen op uw wensen om een passende oplossing te kunnen 
bieden.

Stel uw vraag per e-mail 
Polson is al sinds ruim 50 jaar een belangrijke leverancier voor ons. Met haar uitgebreide leveringsprogramma en maatwerkfaciliteiten is Polson altijd in staat om snel de juiste oplossing te bieden. Of het nu gaat om afdichtingen, rubber stootranden of vormproducten, slangen, koppelingen of maatwerkproducten, Bij Polson kunnen we altijd  vertrouwen op een snelle en passende oplossing voor dat wat wij nodig hebben.

Projectleider

Nederlandse Machinebouwer
Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even contact op. Wij maken ook alle soorten maatwerk oplossingen in eigen werkplaats.

Opmaat oplossingen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.