Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Rubber fenders

Bent u op zoek naar rubber fenders of stootranden? Bij Polson, als dé specialist op het gebied van alle denkbare rubber fenders en stootranden, bent u aan het juiste adres. Polson levert een zeer uitgebreid assortiment fenders, zowel uit voorraad als uit eigen productiefaciliteiten met korte levertijden.

Kunt de door u gezochte rubber fender of stootrand niet vinden? Neem dan contact met ons op.

| Contact per e-mail

Rubber fenders en stootprofielen voor elke gewenste toepassing


Als dé specialist op het gebied van rubber fenders kan Polson u bijna altijd van dienst te zijn. Met bijna 60 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling, productie en levering van rubber fenders weten wij wat belangrijk is voor onze klanten. Niet alleen kunnen wij meestal zeer snel een oplossing bieden uit voorraad, ook maken wij alle mogelijke rubber fenders en stootranden volgens klantspecificatie. Snel, en betrouwbaar. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.


Polson - Rubber fenders en stootranden

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Als specialist op het gebied van alle types rubber fenders en stootranden is Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in zowel Nederland als het buitenland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.