Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Slangkoppelingen & toebehoren

De slangkoppeling bepaald de bedrijfszekerheid van een flexibele verbinding. Daarom is een vakkundig advies bij de keuze ervan zeker op zijn plaats. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen en kiezen van de geschikte materialen, montagemogelijkheden en soorten van slangkoppelingen en toebehoren.


Kunt u de door u gezochte Slangkoppeling niet vinden? Neem dan contact met ons op.

| Contact per e-mail

Slangkoppelingen


Het basisprogramma van Polson bevat namelijk een uitgebreid pakket koppelingen en bevestigingsmogelijkheden. Slechts een deel van ons slangkoppelingen en toebehoren assortiment is hieronder weergegeven. De slangkoppelingen zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Onze adviseurs zijn in staat u vakkundig te adviseren welke slangkoppeling bij welke slang en toepassing hoort.

Stel uw vraag per e-mail 

Polson - Slangkoppelingen


Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Als specialist op het gebied van alle types pakkingen en afdichtingen is Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.