Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Scheepsbouw en maritieme industrie

Polson is 60 jaar geleden opgericht in een gebied gevestigd waar van oudsher veel scheepsbouw en scheepsreparatie aanwezig is. Sinds die tijd staat Polson bekend als een zeer deskundige en betrouwbare toeleverancier van alle mogelijke rubber- en kunststof toepassingen voor de Maritieme Industrie

Al 60 jaar lang wordt Polson zeer gewaardeerd voor de brede oplossingen die zij haar klanten in de scheepsbouw industrie en maritieme industrie biedt.

Of het nu gaat om afdichten of beschermen, Polson heeft vrijwel altijd een oplossing voor elke uitdaging in de scheepsbouw en maritieme industrie. Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn enkelen van onze belangrijke kernprincipes waarvoor wij worden gewaardeerd. Ontdek en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons? Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze consultant

voor de Scheepsbouw bij Polson

Scheepsbouw en maritieme industrie

Met haar zeer lange historie en ervaring als toeleverancier van de scheepsbouw weet Polson precies wat belangrijk is voor deze sector. Deskundig meedenken, snelle levertijden voor alle mogelijke uitdagingen die voorkomen. Dit alles snel en tegen concurerende prijzen.

De productie en levering van rubber fenders stootranden en alle mogelijke pakkingen en afdichtingen voor de maritieme sector is een van de specialiteiten van Polson waarmee zij in zowel binnenland als buitenland een de brede klantenkring in de maritieme sector bedient.

Stel uw vraag per e-mail 
Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even contact op. Wij maken ook opmaat oplossingen in eigen werkplaats.

Maatwerk oplossingen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.