Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Wij zijn Polson

Maatwerk en oplossingsgericht advies zijn een van onze sterke troeven. Dat betekent dat vaste contactpersonen bij technische vragen of problemen met u meedenken, naar oplossingen zoeken en zorgen voor een correcte en persoonlijke afhandeling. 

Dat doen wij al 60 jaar voor diverse industrieën.

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Gestart met de productie van autobanden groeide het bedrijf al snel uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland. Naast de standaard technisch rubber en kunststof producten bestaat een belangrijk deel van ons leveringspakket uit op maat vervaardigde producten, volgens specificaties van onze klanten. Deze worden in onze eigen fabriek in Papendrecht gemaakt. We beschikken hier over ruime productie- en magazijnafdelingen. Ons brede assortiment van technische rubber en kunststof producten bevat meer dan 12.000 uit voorraad leverbare artikelen, verdeeld over negen productgroepen. Dankzij ons brede assortiment levert Polson Technisch Rubber aan diverse industrietakken.

Wat je van ons mag verwachten

  • Ruime kennis over jouw branche best practices en wetgeving
  • Continue kwaliteitscontrole en productconsistentie
  • Aandacht voor procesoptimalisatie en cost-of-ownership
  • Duurzame productie volgens circulaire economie
  • Productie volgens uw normen en specificaties
  • Snelle levering

Servicegericht

Service staat bij Polson hoog in het vaandel. Dat betekent dat vaste contactpersonen bij technische vragen of problemen met u mee denken, naar oplossingen zoeken en zorgen voor een correcte en persoonlijke afhandeling. Opdrachten en leveringen worden altijd snel en flexibel uitgevoerd.

Polson beschikt over een eigen wagenpark. Daarom worden bestelde producten altijd op de afgesproken datum op het gewenste adres bezorgd. Bovendien kunnen klanten die hun bestelde producten dringend nodig hebben, deze afhalen bij onze verkoopbalie in Papendrecht. En moet er heel snel iets vervaardigd of gerepareerd worden? Dan kunt u daar in de meeste gevallen gewoon even op wachten.

Oog voor de toekomst

Polson zal zich de komende jaren voortdurend blijven ontwikkelen. Door onder meer de investeringen in de verdere uitbreiding van de productie faciliteiten basis voorraden kunnen wij onze klanten nog beter en sneller van dienst zijn.

Ben u benieuwd wat wij voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de brede en vaak verassende mogelijkheden te bespreken.

Missie & Visie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.