Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Pneumatische en schuimgevulde fenders

Polson is gespecialiseerd in het leveren van krachtige en kwalitatief hoogwaardige ponton fenders en / of pier fenders voor allerlei offshore-en maritieme toepassingen. Ons uitgebreide assortiment van ponton fenders biedt betrouwbare bescherming voor aanlegplaatsen voor alle soorten schepen.

Kunt u de door u gezochte pneumatische fender niet vinden? De op de website getoonde pneumatische fenders zijn slechts een selectie van de zeer brede mogelijkheden.

 |   Contact per e-mail

Polson dé specialist in pneumatische fenders


Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van onder meer pneumatische fenders, rubber vormproducten en technisch rubber. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

Polson is fabrikant en leverancier van een breed pakket standaard pneumatische fenders en producent van maatwerk pneumatische fenders volgens klantspecificatie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.