Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Dieselmotoren industrie

Polson is al 60 jaar dé toeleverancier voor de dieselmotoren industrie. Polson levert een zeer breed programma van onder meer slangen, balgen, trillingdempers  en pakkingen.

Met een uitgebreid voorraadprogramma en uitgebreide productiefaciliteiten zijn wij sterk in zowel grote als kleine series. Daarnaast bent u bij ons tevens voor alle mogelijke vormen van klant specifiek maatwerk aan het juiste adres.
Al 60 jaar lang wordt Polson zeer gewaardeerd voor de brede oplossingen die zij haar klanten in de dieselmotoren industrie biedt. Voor leveranciers en onderhoudsbedrijven die actief zijn in het gebied van de dieselmotoren industrie, heeft Polson vrijwel altijd een oplossing voor elke uitdaging.

Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn enkelen van onze belangrijke kernprincipes waarvoor wij worden gewaardeerd. Ontdek en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons? Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze consultant

voor de dieselmotoren industrie bij Polson

Dé specialist in silicone balgen, slangen en bochtstukken

Met de bijna 60 jaar ervaring als toeleverancier aan de dieselmotoren industrie heeft Polson een zeer uitgebreid programma aan silicone balgen en slangen.

Naast een zeer breed programma standaard slangen, bochten en balgen levert Polson ook, speciaal voor de scheepvaartindustrie een uitgebreid programma van SAE marine keur en Lloyds gekeurde silicone balgen, slangen en bochten. Ook voor de productie van sillicione slangen en balgen volgens klantspecificatie bent u bij ons aan het juiste adres. Sterk in zowel grote als kleine series, zijn wij u graag van dienst.  

Bekijk ons silicone programma

Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even contact op. Wij maken ook opmaat oplossingen in eigen werkplaats.

Maatwerk oplossingen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.