Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Alle mogelijke maten rubber H profielen

Onderstaand vind u een selectie van enkele veel voorkomende maten rubber H profielen. De mogelijkheden voor maatwerk rubber profielen die wij onze klanten kunnen bieden zijn echter eindeloos. Mocht het door u gewenste rubber profiel er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Rubber H-profielen

7 Resultaten
Tonen
Sorteer
Filters
Filters
7 Resultaten
Rubber H-profiel 38x3 mm

Rubber H-profiel met een breedte van 38mm, en een hoogte van 3mm. Rubber H-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber H-profiel 35x10,5 mm

Rubber H-profiel met een breedte van 35mm, en een hoogte van 10,5mm. Rubber H-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber H-profiel 25x7,5 mm

Rubber H-profiel met een breedte van 25mm, en een hoogte van 7,5mm. Rubber H-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber H-profiel 19x16,4 mm

Rubber H-profiel met een breedte van 19mm, en een hoogte van 16,4mm. Rubber H-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Rubber H-profiel 38x11,5 mm

Rubber H-profiel met een breedte van 38mm, en een hoogte van 11,5mm. Rubber H-profielen zijn zeer geschikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen. Alle maten en types rubber profielen zijn snel leverbaar. Tevens maatwerk mogelijk.

Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Rubber H-profiel 18x17 mm

Rubber H-profiel met een breedte van 18mm, en een hoogte van 17mm. Het is een breed toepasbaar rubber profiel dat snel geleverd kan worden.

Prijs op aanvraag

Maatwerk oplossingen

Maatwerk en oplossingsgericht advies zijn een van onze sterkste troeven.
Kunt u het door u gewenste product of product oplossing voor uw toepassing niet kunnen vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We gaan geen uitdaging uit de weg en maken de kwalitatieve maatwerk rubber en kunststof producten in eigen werkplaats en uitgebreide productiefaciliteiten.

Doe een aanvraag

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.