Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Carrosseriebouw 

Polson is al 60 jaar dé specialist op het gebied van rubber en kunststoftoepassingen voor de carrosseriebouw.

Polson levert een zeer breed programma van onder meer rubber profielen, stootblokken en stootranden rubber matten en alle denkbare maatwerk rubber en kunststofonderdelen.
Al 60 jaar lang wordt Polson zeer gewaardeerd voor de brede oplossingen die zij haar klanten in de carrosseriebouw biedt. Voor leveranciers en onderhoudsbedrijven die actief zijn in het gebied van de carrosserie sector, heeft Polson vrijwel altijd een oplossing voor elke uitdaging.

Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn enkelen van onze belangrijke kernprincipes waarvoor wij worden gewaardeerd. Ontdek en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons? Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze consultant

voor de carrosserie sector bij Polson

Carrosserie sector

De carrosseriebouw sector wordt door Polson al bijna 60 jaar breed bediend en krijgt steeds meer een belangrijk aandeel in het klantenbestand van Polson. 

Polson produceert producten in haar eigen werkplaats, hierdoor kunnen wij maatwerk binnen no-time leveren. Heeft u vragen over maatwerk of andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team zal onze kennis toepassen op uw wensen, en een passende oplossing bieden.

Stel uw vraag per e-mail 

Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even contact op. Wij maken ook maatwerk oplossingen in eigen werkplaats.

Maatwerk oplossingen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.