Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Agrarische sector

Elke branche kent zijn uitdagingen en omdat wij bij Polson geen uitdaging uit de weggaan, hebben we in de afgelopen 60 jaar veel kennis opgebouwd in diverse industrieën. We hechten erg veel belang aan een prettige klantervaring, ons team geeft je daarom graag branchegericht advies over onze rubberproducten uit ons assortiment.

Al 60 jaar lang wordt Polson zeer gewaardeerd voor de brede oplossingen die zij haar klanten in de agrarische sector biedt. Voor leveranciers en onderhoudsbedrijven die actief zijn in het gebied van de agrarische sector, heeft Polson vrijwel altijd een oplossing voor elke uitdaging.

Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn enkelen van onze belangrijke kernprincipes waarvoor wij worden gewaardeerd. Ontdek en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons? Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze consultant

voor de agrarische sector bij Polson

Agrarische sector

De agrarische sector vormt steeds meer een belangrijk aandeel in het klantenbestand van Polson. Zo leveren we niet alleen allerlei rubber en kunststof slangen aan de Agrarische industrie, maar ook rubber en kunststof onderdelen en maatwerk als rol en wielbekledingen, rubber schuiven en profielen.

Polson produceert producten in haar eigen werkplaats, hierdoor kunnen wij maatwerk binnen no-time leveren. Heeft u vragen over maatwerk of andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team zal onze kennis toepassen op uw wensen, en een passende oplossing bieden.

Stel uw vraag per e-mail 

Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even contact op. Wij maken ook opmaat oplossingen in eigen werkplaats.

Maatwerk oplossingen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.