Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Celrubber en schuimen

Bent u op zoek naar celrubber of een schuimsoort?
Dan bent u bij Polson, als dé specialist op het gebied van celrubber aan het juiste adres.

Polson levert een zeer uitgebreid assortiment celrubber producten en is zeer sterk in zowel de standaard celrubber producten als volgens klantspecificatie op maat geproduceerde celrubber producten.

Kunt het door u gewenste type of afmeting celrubber product niet vinden? Neem dan contact met ons op. De getoonde celrubber producten op de website zijn slechts een selectie van de zeer brede mogelijkheden. Wij maken tevens alle mogelijke celrubber pakkingen en afdichtingen volgens klantspecificatie.

  | Contact per e-mail

Celrubber dé specialist

Polson is dé specialist op het gebied van celrubber en schuimen. Van standaard zelfklevend celrubber band in alle kwaliteiten en maten of celrubber plaat of stroken tot alle mogelijke maatwerk pakkingen of afdichtingen. Met onze eigen productiefaciliteiten op het gebied van celrubber en schuimen kunnen wij onze klanten vrijwel altijd van dienst zijn.

Of het nu gaat om grote series of klant specifieke maatwerkproducten, bij Polson bent u voor celrubber aan het juiste adres. Snel betrouwbaar en tegen vaak verassende prijzen. De toepassingen en mogelijkheden van celrubber zijn eindeloos.

Heeft u een toepassing waarvoor u een celrubber of schuim oplossing nodig voor denkt te hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij zijn u graag van dienst!


Sterk in alle soorten maatwerk celrubber en schuimen

Met de ruime voorraden en uitgebreide eigen productiefaciliteiten is Polson in staat om alle soorten van maatwerk te leveren op het gebied van celrubber en schuimen. Zowel kleinere als grote series standaard producten of klant specifieke pakkingen en afdichtingen kunnen meestal zeer snel geleverd worden tegen verassende prijzen.

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden die wij u op het gebied van maatwerk celrubber kunnen bieden te bespreken.


Polson - Celrubber specialist

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Als specialist op het gebied van alle soorten en maten celrubber is Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland. 

Polson is leverancier van een breed pakket aan celrubber, waaronder onder meer alle mogelijke maten en kwaliteiten zelfklevend celrubber band als ook maatwerk pakkingen en afdichtingen van celrubber.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.