Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Vlakke pakkingen en flenspakkingen

Polson is specialist op het gebied van pakkingen en afdichtingen. Met de zeer uitgebreide productie faciliteiten is Polson in staat om vrijwel alle mogelijke soorten pakkingen en afdichtingen te produceren, waaronder niet alleen standaard flenspakkingen maar ook klant specifieke pakkingen. Sterk in zowel grote als kleine series.

Op zoek naar een rubber afdichting of pakking? Met behulp van onze CNC snijmachine zijn we in staat om elk gewenste pakking of afdichting uit de rubber materialen te snijden. Hierdoor zijn alle vormen en maten rubberen pakkingen en afdichtingen beschikbaar. In een razend tempo wordt elke vorm en afmeting moeiteloos van uw tekening of model nagemaakt. Aan de hand van uw toepassing maken we de beste keuze voor het juiste materiaal. Zo is NBR geschikt voor olie toepassingen, EPDM goed UV- en verouderingsbestendig en SBR voor water en tevens slijtvaster dan de eerder genoemde kwaliteiten. Onze experts zijn u graag van dienst indien u vragen heeft op het gebied van rubber pakkingen en afdichtingen.

  | Contact per e-mail

Pakkingen maatwerk met o.a. CNC snijmachines

Polson beschikt over een uitgebreid machinepark waarmee vrijwel iedere mogelijke vlakke pakking of afdichting op maat gemaakt kan worden. Indien gewenst zeer snel en met zeer korte levertijden. Zo heeft Polson onder meer de beschikking over moderne snijmachines waarop wij alle standaard pakkingen en maatwerk pakkingen in de diverse soorten rubber en zelfs sommige kunststoffen voor u op aanvraag kunnen produceren. Voor grotere series kunnen wij ook onze stansmachines inzetten.

Door 3 CNC snijmachines kunnen wij het rubber verwerken in tientalle vormen in alle mogelijke maten, denk daarbij aan:

- Rubber pakkingen - Rubber pakkingflenzen - Rubber ringen - Rubber stroken - Rubber schijven - Rubber mangatpakking - Rubber pakkingraam etc.

Bij Polson kunnen wij vrijwel elke uitdaging op het gebied van de productie van pakkingen en afdichtingen aan. Wij zijn u graag van dienst!Polson - dé specialist in pakkingen en afdichtingen

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Als specialist op het gebied van alle types pakkingen en afdichtingen is Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland. 

Polson is leverancier van een breed pakket aan vlakke pakkingen en maatwerk pakkingen volgens klantspecificatie. Met de zeer uitgebreide productiefaciliteiten kunnen wij praktisch elk type pakking of afdichting voor onze klanten op maat maken.
Of het nu gaat om grote of kleine series, Polson kan u vrijwel altijd van dienst zijn!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.