Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Polyurethaan (PU) producten

Polson bedient haar klanten met een uitgebreid productassortiment Polyurethaan (PU) producten. Van plaatmateriaal, slijt en bescherm stroken tot alle mogelijke polyurethaan maatwerk producten. Zeer sterk in zowel grote als kleine series.

De op de website getoonde Polyurethaan (PU) producten vormen slechts een selectie van de zeer brede mogelijkheden. Wij produceren alle vormen van maatwerk. Neem voor nadere informatie of product vragen contact met ons op.

 |   Contact per e-mail

Polyurethaan platen, stroken of maatwerk volgens klantspecificatie

Polson levert een uitgebreid programma aan Polyurethaan producten. De PU product oplossingen, die wij onze klanten kunnen bieden zijn zeer breed. Of het nu gaat om standaard plaatmateriaal, stroken of op maat gemaakte blokken of specifieke maatwerk vorm producten volgens klantspecificatie, bij Polson bent u voor al uw PU producten aan het juiste adres.

Heeft u vragen over Polyurethaan producten, de brede mogelijkheden van PU  of specifieke toepassingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst!

Maatwerk mogelijkheden 

Polson dé specialist in Polyurethaan produtcen

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technische rubber en kunststoftoepassingen. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

Polson is fabrikant en leverancier van een breed pakket technische rubber en kunststoffen. Naast standaard Polyurehaan plaatmateriaal (al dan niet op maat geleverd), maken wij ook alle mogelijke soorten PU producten volgens klantspecificatie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.