Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Kunststoffen

Polson heeft een zeer uitgebreid assortiment kunststoffen. Zowel als volle plaat geleverd als klant specifiek op maat gemaakt. Onderstaand treft u een kleine selectie van de vele mogelijkheden. Heeft u een project of vraagstuk waarvoor kunststoftoepassingen benodigd zijn? Neem dan contact met ons op zodat wij voor u tot de best passende oplossing kunnen komen. Wij zijn u graag van dienst!

Kunt het door u gewenste kunststof product niet vinden? Neem dan contact met ons op.       |    Contact per e-mail →

Technische kunststoffen

Polson levert een zeer breed assortiment technische kunststoffen. Van basis, al dan niet op maatgemaakte plaatmaterialen en stroken tot specifiek volgens klant tekening geproduceerde onderdelen. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij snel klantspecifieke kunststofonderdelen produceren. Sterk in zowel grote als kleine series.Polson - Kunststoffen

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Als specialist op het gebied van een breed pakket aan kunststoffen is Polson sterk in het leveren van zowel grote als kleine productieseries. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in zowel Nederland als het buitenland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.