Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

PTFE pakkingen

Polson is dé specialist op het gebied van pakkingen en afdichtingen waaronder PTFE pakkingen.
Wij kunnen alle maten en types PTFE pakkingen (ook wel bekend als teflon) snel uit voorraad leveren of klantspecifiek produceren met onze eigen productiefaciliteiten. Heeft u een toepassing waarvoor u PTFE pakkingen of afdichtingen nodig heeft? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

PTFE (teflon) pakkingen

2 Resultaten
Tonen
Sorteer
Filters
Filters
2 Resultaten
PTFE (teflon) flenspakkingen

PTFE pakkingen in alle maten

Prijs op aanvraag
PTFE pakking

PTFE (teflon) pakkingen en afdichtingen. Polson produceert alle mogelijke teflon flenspakkingen ringen maatwerk afdichtingen volgens klantspecificatie met korte levertijd. Zeer sterk in zowel grote als kleine series.

Prijs op aanvraag

Maatwerk oplossingen

Maatwerk en oplossingsgericht advies zijn een van onze sterkste troeven.
Kunt u het door u gewenste product of product oplossing voor uw toepassing niet kunnen vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We gaan geen uitdaging uit de weg en maken de kwalitatieve maatwerk rubber en kunststof producten in eigen werkplaats en uitgebreide productiefaciliteiten.

Doe een aanvraag

PTFE pakkingen nodig?

Polson kan als dé specialist op het gebied van pakkingen en afdichtingen snel vrijwel ieder type PTFE pakking of afdichting uit voorraad leveren. Mocht de door u benodigde pakking geen standaardmaat zijn, dan kunnen wij deze met ons uitgebreide machinepark vrijwel altijd snel op maat voor u produceren. Dankzij onze uitgebreide eigen productiefaciliteiten en uitgebreide voorraden PTFE plaatmaterialen kunnen wij, zowel kleine als grote series afdichtingen zeer snel leveren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in zowel Nederland als het buitenland. Heeft u voor een project PTFE of teflon pakkingen of afdichtingen nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.