Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Yokohama type fenders

Polson is dé leverancier van Yokohama type fenders, ook wel pneumatische fenders genoemd. De meest voorkomende maten Yokohama type fenders kunnen wij direct uit voorraad leveren.
Heeft u vragen op het gebied van Yokohama type fenders of heeft u pneumatische fenders nodig voor uw project? Neem dan contact met ons op.

Yokohama type fenders

16 Resultaten
Tonen
Sorteer
Filters
Filters
16 Resultaten

Maatwerk oplossingen

Maatwerk en oplossingsgericht advies zijn een van onze sterkste troeven.
Kunt u het door u gewenste product of product oplossing voor uw toepassing niet kunnen vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We gaan geen uitdaging uit de weg en maken de kwalitatieve maatwerk rubber en kunststof producten in eigen werkplaats en uitgebreide productiefaciliteiten.

Doe een aanvraag

Yokohama fenders nodig?

Polson is met bijna 60 jaar ervaring op het gebied van de productie en levering rubber fenders dé leverancier van Yokohama type fenders. Polson levert alle maten Yokohama type fenders met ketting en bandennet voor extra bescherming van de fender. Daarnaast kunnen wij onze pneumatische fenders ook zonder bandennet leveren. Bent u op zoek naar Yokohama type fenders voor uw project, schip of klanten, neem dan kan contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.