Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Scheepvaartsector

Polson is al 60 jaar dé leverancier van rubber en kunststof een bekende naam in de scheepvaart sector.

Met een breed assortiment van pakkingen, afdichtingen tot alle types rubber fenders zijn wij onze klanten in de scheepvaart sector bijna 60 jaar tot volle tevredenheid van dienst.
Van slangtechniek en leidingwerk tot leidingscompensatoren en trillingdempers. 

Al 60 jaar lang wordt Polson zeer gewaardeerd voor de brede oplossingen die zij haar klanten in de baggerindustrie biedt.

Of het nu gaat om afdichten of beschermen, Polson heeft vrijwel altijd een oplossing voor elke uitdaging in de baggerindustrie. Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn enkelen van onze belangrijke kernprincipes waarvoor wij worden gewaardeerd.
Ontdek en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op.

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons? Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze consultant

voor de scheepvaart sector bij Polson

Scheepvaart sector

De scheepvaart sector vertegenwoordigt van oudsher een belangrijk aandeel in het klantenbestand van Polson. Polson is bijna 60 jaar geleden ontstaan midden in de regio weer veel scheepsbouw en scheepvaart is gevestigd. Sindsdien levert Polson aan een zeer brede klanten kring in de maritieme industrie een breed productpakket van producten op het gebied van rubber en kunststof. Van afdichtingen pakkingen en stootranden, tot slangtechniek, leidingcompensatoren of trillingdempers, bij Polson bent u aan het juiste adres. 

Polson produceert producten in haar eigen werkplaats, hierdoor kunnen wij maatwerk binnen no-time leveren. Heeft u vragen over maatwerk of andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team zal onze kennis toepassen op uw wensen, en een passende oplossing bieden.

Stel uw vraag per e-mail 

Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even contact op. Wij maken ook maatwerk oplossingen in eigen werkplaats.

Maatwerk oplossingen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.