Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Siliconen slangen, bochten en balgen

Polson heeft de afgelopen jaren een zeer breed voorraad programma siliconen producten opgebouwd, voor onder meer de scheepvaart, automotive sector, dieselmotoren bedrijven en aggregaten bouw. Daarnaast levert Polson diverse niet standaard siliconen producten volgens klant specifieke opgave, afgestemd en geproduceerd op hun functionaliteit.

De op de website getoonde silicone slangen, bochten en andere items zijn slechts een beperkte selectie van ons zeer brede assortiment.
Kunt u de door u gewenste siliconen slang, bocht of balg niet vinden? Neem dan contact met ons op.    | Contact per e-mail

Silicone slangen balgen en bochten, alle mogelijkheden

Polson heeft niet alleen een zeer breed voorraad programma siliconen producten voor onder meer de dieselmotoren industrie, scheepvaart en automotive sector. Ook levert Polson een veelheid aan niet standaard siliconen producten volgens klantspecifieke opgave. Polson is zeer sterk in zowel kleine als grote series.

Snelle levering, service staan bij ons centraal. Mocht u vragen hebben over ons uitgebreide leveringsprogramma, de mogelijkheden of prijzen, dan kunt u contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst.

Onze services

Polson dé specialist in siliconen slangen, bochten en balgen

Polson is met bijna 60 jaar ervaring op het gebied van de productie en levering van technisch rubber dé leverancier op het gebied van alle soorten silicone slangen, bochten en balgen. Sinds vele jaren bedienen wij daarmee onze brede klantenkring in onder meer de dieselmotoren industrie, automotive sector en scheepvaart naar volle tevredenheid. 

Of het nu gaat om standaard items of klant specifiek geproduceerde silicone slangen bij Polson bent u aan het juiste adres.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.