Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Leidingcompensatoren

Polson levert een breed programma leidingcompensatoren en expansiestukken, waaronder onder meer rubber balgen, RVS-balgen, RVS expansiestukken, en weefsel compensatoren.

Voor alle mogelijke types, uitvoeringen en maten compensatoren bent u bij Polson aan het juiste adres.


Kunt u de door u gezochte leidingcompensator of expansie stuk niet vinden? Neem dan contact met ons op, want we kunnen u vrijwel zeker helpen.

| Contact per e-mail

Leidingcompensatoren en expansiestukken

Compensatoren of expansiestukken zijn onmisbaar voor het opvangen van trillingen, ongewenst geluid, uitzettingen en krimp en daardoor spanningen in het leidingwerk.
Expansiestukken en compensatoren worden onder meer toegepast in centrales en diverse industrieën zoals de scheepsbouw, chemie, utiliteitsbouw en de leidingindustrie.

Polson levert een uitgebreid programma leiding compensatoren en kan u hierbij, gericht op de toepassing en specifieke omstandigheden het juiste expansiestuk (compensator) adviseren.

Heeft u vragen op het gebied van compensatoren aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst.  


Stel uw vraag per e-mail 


Polson - Leidingcompensatoren

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Al snel groeide het bedrijf uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

Een van de productgroepen waarmee Polson haar klanten van dienst is een breed pakket aan leidingcompensatoren, waaronder onder meer rubber balgen, RVS compensatoren en uitlaatslangen. Heeft u vragen op het gebied van compensatoren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.