Technisch Rubber & Kunststoffen

U bent hier

Stootrubbers en stootranden

Polson is gespecialiseerd in alles wat onder de noemer stootrubbers en stootranden valt. Door middel van onze eigen productiefaciliteiten zijn we in staat om elk gewenste stootrubber profiel voor u te te produceren op de gewenste afmetingen. Ook hebben we een ruime voorraad aan standaard stootrubbers.

Ontdek het brede pakket aan stootrubbers en stootranden welke vrijwel altijd vanuit voorraad te leveren zijn.
maatwerk stootrand
Hoeft u behoefte aan een maatwerk stootrand welke niet standaard op voorraad is? Polson kan voor u aan de hand van tekening/schets elke stootrand produceren.
Ontdek de mogelijkheden van onze snelle Service en Leveringen. Ook maatwerkoplossingen kunnen doorgaans zeer snel voor u specifiek gemaakt worden.
 

De verschillende soorten stootrubbers en stootranden

 

 

Stootrubbers en stootranden

 

Bent u op zoek naar een rubber stootranden of stootrubbers? Polson is dé leverancier voor alle rubber stootranden en stootrubbers. De stootrubbers en stootranden zijn beschikbaar is alle vormen en afmetingen, afhankelijk van uw klantspecifieke vraag. Polson heeft een ruime voorraad, maar ook maatwerk stootrubbers.

De rubber stootrand en stootrubbers variëren van kleine stootrand profielen voor tafels tot grote rubber stootrand en stootrubbers voor een boot, yacht of schip. Zowel standaard als maatwerk rubber stootranden met snelle levertijden zijn mogelijk bij Polson. 

Voor onze kleine stootrubber en stootrand mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de productpagina van rubber profielen en voor grote stootrubber en stootrand toepassingen kunt u naar de productpagina voor rubber fenders en stootranden gaan.

Wilt u meer informatie over ons leveringsprogramma rubberen stootrand en stootrubber, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

 

 

Ontdek ook andere productoplossingen

 

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en gevestigd in Papendrecht. Gestart met autobanden groeide het bedrijf al snel uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.
 

 

 

Ontdek onze productoplossingen voor stootranden en stootrubber

Een blik op de belangrijke aspecten van ons bedrijf en waarmee wij andere bedrijven in Nederland
voor al bijna 60 jaar mee van dienst zijn.
 

Pakking en Afdichting

Wat kan Polson voor u betekenen?

  • Al bijna 60 jaar specialist in rubber en kunststof producten
  • Snelle levering direct uit voorraad
  • Maatwerk mogelijkheden in vrijwel alle productgoepen

 

Bekijk de mogelijkheden