Technisch Rubber & Kunststoffen

U bent hier

rubber weegbrugprofiel

Rubber weegbrugprofiel

Polson is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in allerlei verschillende rubberen profielen. één van deze profielen wordt toegepast voor de weegbruggen. Het rubber weegbrugprofiel is bij Polson vanuit voorraad leverbaar waarbij korte levertijden zijn (in principe altijd vanuit voorraad leverbaar) en door de grote batches waarin dit profiel door ons geproduceerd is zijn de kosten laag gehouden.

rubber weegbrug profiel

 

 

Dit weegbrug rubber zorgt voor de perfecte afdichting van weegbrugranden. Naast de nette uitstraling is deze afdichting uiteraard zeer belangrijk. De rubber weegbrugprofielen (ook wel T-profielen genoemd) zijn uitstekend UV- en zuur bestendig. Daarbij zijn deze T-profielen robuust en duurzaam. Standaard worden deze profielen in een EPDM geproduceerd met een hardheid van ca 65 shore.

Bent u gebruiker van deze rubberen weegbrugprofielen? Wij leveren ook (juist) aan handelaren.

U kunt contact opnemen met onze specialisten voor vragen over de huidige voorraad, prijzen of andere vragen.

 

 

 

Ontdek wat wij naast rubber profielen nog meer leveren

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en inmiddels gevestigd in Papendrecht. In korte tijd groeide het bedrijf al snel uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland. Naast de bovengenoemde glasbok profielen hebben wij nog een veel groter assortiment, hierbij een kleine greep uit dit assortiment