Rubber vormartikelen

Polson heeft een eigen rubberfabriek waar rubber vormartikelen en rubber vormdelen worden geproduceerd. Op de mengafdeling worden al sinds de jaren zestig de meest uiteenlopende producten vervaardigd in hardheden van +/- 40º t/m 90º Shore. De rubberkwaliteiten die wij produceren lopen uiteen van SBR, natuur en Neopreen tot Nitril, EPDM, siliconen, Viton en polyurethaan.

Doordat wij het gehele productieproces, van compounderen tot en met het eindproduct, in eigen beheer hebben, zijn wij flexibel en in staat producten snel te leveren. Bovendien kunnen wij klanten op basis van hun wensen en behoeften vakkundig adviseren waar het gaat om de vorm en rubberkwaliteit van het uiteindelijke rubber vormartikel of rubber vormdeel.

Polson is sterk in rubber-metaalverbindingen, wielbekledingen, vormartikelen, gespoten profielen en de vulkanisatie van profiel (tot bijvoorbeeld raamwerken). Wij produceren deze producten zowel in serie als per stuk – en altijd met een korte levertijd.

Naast het maken van nieuwe producten is Polson ook gespecialiseerd in het repareren en reviseren van gebruikte producten. Daarbij behoort ook de voor- en nabewerking als stralen, draaien en slijpen.

Aantal producten 1 - 7 van 7

Rubber traptreden

Polson levert rubber traptraden vanuit voorraad.

Stootblokken en buffers

Polson levert rubber stootblokken in meerdere afmetingen.

Rubber schroefasbus

Polson levert alle soorten en maten schroefasafdichtingen

Vouwbalgen

Polson is leverancier van (pvc) vouwbalgen.

Rubber waterhoes

Polson levert rubber waterhoezen in meerdere afmetingen,

Rubber stroken en slijtdelen

Polson is met 55 jaar ervaring een betrouwbare leverancie

Rubber spatlap

Polson levert rubber spatlappen in allerlei afmetingen.