Technisch Rubber & Kunststoffen

U bent hier

Rubber maatwerk

Polson is al tientallen jaren marktleider in alles wat onder de noemer "rubber maatwerk" valt. Van het maken van pakkingen op maat tot het produceren van rubber vormdelen of complete boegfender sets voor sleep- en werkboten. Hieronder vindt u een kleine greep van de mogelijkheden welke Polson haar klanten kan bieden.

 

Maatwerk rubber profielen. Naast ons grote aanbod in standaard profielen kunnen wij aan de hand van een tekening of schets vrijwel elk gewenst rubber profiel op maat produceren. Deze profielen kunnen gemaakt worden uit TPE maar ook uit bijvoorbeeld EPDM, NBR of Neopreen. Aan de hand van een tekening kunt u samen met een van onze specialisten op zoek naar het juiste profiel. Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan eens onze pagina rubber profielen.

rubberen profielen

Maatwerk pakkingen en afdichtingen.  Polson levert op maat gemaakte pakkingen en afdichtingen volgens tekening van de klant. Deze maatwerk pakkingen kunnen gemaakt worden uit rubber, maar ook vezelplaat, kunststof, grafiet, teflon of welk materiaal u ook nodig heeft. Door middel van onze CNC snijmachine kan elke pakking voor u op korte termijn gesneden worden. Meer vragen over onze mogelijkheden? Bekijk dan eens onze pagina voor pakkingen en afdichtingen.

 

 

Maatwerk slangen.  Ook op het gebied van slangen en koppelingen bent u bij Polson aan het juiste adres. Door onze grote voorraad en diversiteit aan slangen is er vrijwel voor elk probleem een directe oplossing. Zo zijn wij in staat om de slangen (terwijl u wacht) te voorzien van de juiste koppeling. Met onze grote voorraad aan koppelingen en slangen kunt u vrijwel altijd direct worden geholpen. Voor meer info over de verschillende opties kunt u een kijkje nemen bij onze slangen.

Maatwerk rubber vormartikelen. Polson is in staat om vanaf uw schets of tekening allerlei soorten rubber maatwerk vormdelen te produceren. in verschillende kwaliteiten (denk aan SBR, NBR, Viton, EPDM, CR etc) en vrijwel elke gewenste afmeting, groot of klein. Een aantal standaard vormartikelen hebben we al voor u op onze pagina rubber vormartikelen gezet. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met onze specialisten.

 

 

Maatwerk rubber fenders. Al jaren produceren wij rubberen fenders in alle soorten en maten. Polson is in staat om binnen korte tijd rubber fenders en stootranden te voorzien van gaten, schuine kanten en uiteraard op de juiste lengte. Door onze grote voorraad, en onze flexibiliteit om snel te kunnen schakelen komt u samen met onze specialisten altijd tot de juiste oplossing. Voor meer info kunt u een kijkje nemen op onze pagina over rubber fenders en stootranden.

 

Meer maatwerk. Naast bovengenoemde opties heeft Polson nog veel meer mogelijkheden om haar klanten te helpen. Of het nu gaat om maatwerk stroken, afdichtingen of trillingdempers, vrijwel alles is mogelijk. Heeft u daarom een vraag betreffende rubber of kunststoffen neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling, wij helpen u graag.