U bent hier

Pakkingen & Afdichtingen

Polson is gespecialiseerd in pakkingen en afdichtingen. Afdichtingen of pakkingen zijn producten die worden gebruikt om een ruimte op te vullen om het naar buiten of naar binnen dringen (lekken) van vloeistoffen of gassen te voorkomen. De afdichting bestaat hiervoor uit een materiaalsoort welke gemakkelijker vervormt dan de delen die afgedicht moeten worden, zodat het bij vastklemmen de gewenste afdichting geeft. Afhankelijk van de toepassing wordt de afdichting van bijvoorbeeld rubber, vezelplaat of kunststof gemaakt.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment voor deze afdichtingen, zoals rubberpakkingen, vezelplaatpakkingen, uitlaatpakking, etc. Met onze pakket aan pakkingmaterialen en onze eigen productiefaciliteiten in Papendrecht kan Polson altijd snel en flexibel reageren op vragen vanuit de markt.

Met behulp van onze CNC snijmachine zijn we in staat om elk gewenste afdichting uit de pakkingmaterialen te snijden. Hierdoor zijn alle vormen en maten pakkingen en afdichtingen beschikbaar. In een razend tempo wordt elke vorm en afmeting moeiteloos van uw tekening of model afdichting nagemaakt.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden betreffende pakkingen en afdichtingen? Neem dan gerust contact met onze verkoopafdeling op. Onze experts zijn u graag van dienst.

Aantal producten 1 - 9 van 18

SBR rubber pakking

SBR rubber heeft goede mechanische eigenschappen en is sl

Viton rubber pakking

Viton is goed bestand tegen de meeste chemicaliën en comm

Neopreen rubber pakking

Neopreen (CR) rubber is vanwege zijn eigenschappen een mu

Para rubber pakking

Para rubber rubber heeft een zeer goede scheur- en slijta

NBR rubber pakking

NBR rubber, ook wel bekend als Nitril rubber heeft een go

Siliconen rubber pakking

Polson is dé specialist op het gebied van rubber (maat-we

EPDM rubber pakking

EPDM heeft een hoge weerstand tegen veroudering, ozon, wa

NBR FDA wit pakking

NBR FDA wit rubber is geschikt voor gebruik in de voeding

BA-U pakking

BA-U hoge druk vezelplaat combineert zeer goede thermisch