Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

SilTec Siliconen producten met Lloyd's Type Approval Certificate

Polson TRT levert al vele jaren een breed assortiment met flexibele oplossingen in o.a. diverse silicone slangproducten, zoals o.a. siliconen slangen (recht), siliconen bochtstukken, siliconen verlopen en siliconen balgen. Daar Polson de laatste jaren van diverse klanten al vaker de vraag had gekregen naar kwalitatief hoogwaardige siliconen slangproducten met een gecertificeerde Type approval certificaat, heeft men na vele jaren werk en testen, het siliconen slangassortiment uitgebreid met de SilTec-Line. 

De siliconen producten uit deze SilTec-line hebben allen een Lloyd’s Type Approval Certificaat. (Daarnaast zijn deze siliconen slangproducten standaard al volgens SAE J2006 Rev Style R3 en Lloyd’s Register Rules and Regulations for Classification of ships and special service crafts, July 2018 geproduceerd) Deze siliconen slangproducten van de SilTec-line zijn van een hoogwaardige kwaliteit silicone rubber. Ze zijn voorzien van diverse polyester inlagen en tevens binnenin voorzien van een extra siliconen liner. De diameters van de diverse siliconen slangproducten loopt van Ø 6 mm tot en met Ø 177 mm, hebben 4-5 polyester inlagen en een totale wanddikte van 5-6 mm, uiteraard afhankelijk ook van de gekozen diameter.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.