Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Contact

Rubber maatwerk

Polson is al tientallen jaren marktleider in alles wat onder de noemer "rubber maatwerk" valt. Van het maken van pakkingen op maat tot het produceren van rubber vormdelen of complete boegfender sets voor sleep- en werkboten. Hieronder vindt u een kleine greep van de mogelijkheden welke Polson haar klanten kan bieden.

Heeft u vragen of een uitdaging voor ons? Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze consultant

voor maatwerk producten bij Polson

Maatwerk rubber profielen

Naast ons grote aanbod in standaard profielen kunnen wij aan de hand van een tekening of schets vrijwel elk gewenst rubber profiel op maat produceren. Deze profielen kunnen gemaakt worden uit TPE maar ook uit bijvoorbeeld EPDM, NBR of Neopreen. Aan de hand van een tekening kunt u samen met een van onze specialisten op zoek naar het juiste profiel. 

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan eens onze pagina rubber profielen.

Bekijk meer

Maatwerk rubber vormartikelen

Polson is in staat om vanaf uw schets of tekening allerlei soorten rubber maatwerk vormdelen te produceren. in verschillende kwaliteiten (denk aan SBR, NBR, Viton, EPDM, CR etc) en vrijwel elke gewenste afmeting, groot of klein. Een aantal standaard vormartikelen hebben we al voor u op onze pagina rubber vormartikelen gezet. 

Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Bekijk meer

Meer van onze mogelijkheden in rubber maatwerk:

Naast bovengenoemde opties heeft Polson nog tientallen mogelijkheden om onze klanten te helpen. 
Of het nu gaat om maatwerk stroken, afdichtingen of complete raamrubbers, vrijwel alles is mogelijk.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.