Technisch Rubber & Kunststoffen

U bent hier

Glasbokken rubber profiel

Rubber profiel voor glasbokken

Een glasbok is een metalen of houten frame waar grote glasplaten op vervoerd kunnen worden. Aan de onderkant steunt het glas vaak op balkjes welke met rubber zijn bekleed. Dit zijn velaal standaard profielen welke Polson al jaren produceerd. Dit rubber glasbok profiel is gemaakt van een EPDM rubber waardoor dit uitstekend UV bestendig is. Doordat dit voor ons een serieproduct is kunnen wij deze glasbokken rubberen profielen aanbieden voor de laagste prijzen in de markt. 

Deze profielen worden standaard op voorraad gehouden en in grote batches door ons geproduceerd. Hierdoor zijn we in staat om deze profielen snel en tegen de laagste tarieven te kunnen leveren.

rubber profiel voor glasbokken

Polson beschikt over een groot assortiment aan rubber profielen voor glasbokken. Een aantal profielen zijn standaard vanuit voorraad leverbaar, maar ook de maatwerk opties zijn eindeloos.

                    glasbokken profiel dicht

               Artikel:  321608050                                                         Artikel: 321608051

.

 

 

Ontdek wat wij naast rubber profielen nog meer leveren

Polson Technisch Rubber is opgericht in 1963 en inmiddels gevestigd in Papendrecht. In korte tijd groeide het bedrijf al snel uit tot betrouwbare fabrikant en leverancier van technisch rubber en kunststof producten. Dankzij onze centrale ligging zijn wij makkelijk te bereiken en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland. Naast de bovengenoemde glasbok profielen hebben wij nog een veel groter assortiment, hierbij een kleine greep uit dit assortiment